Boka ditt nästa möte

Så fort du sätter din fot på Fyrskeppet uppfylls du av en känsla av kreativitet – ”här går det att skapa…”

Det är miljön och läget som bjuder in, något som behöver upplevas för att förstå fullt ut – Så kom på ett studiebesök och hälsa på, då kommer du att inse vad det handlar om!

bibliotek klocka 300x167

Som t ex i en dialog med en deltagare i ett arrangemang nyligen: ”Vilken fantastisk fest vi hade på Fyrskeppet. I mitt arbete skriver jag en hel del, skulle det vara möjligt att hyra in sig på Fyrskeppet för stunder då jag behöver komma åt mitt kreativa skrivande? – Jo absolut…!”

Anläggningen ligger centralt men ändå utanför storstadens intensiva puls, i mötet mellan Djurgårdens gröna oaser och havet. Som kund och gäst på Fyrskeppet är det bara du här, inga andra företag eller oinbjudna är här samtidigt. En privathet som uppskattas både för det kreativa men också för att skapa trygghet och öppenhet i det personliga mötet.

Fyrskeppet anläggning i profil

Du kan under dagen skifta mellan anläggningens ytor och rum: salongen, akterdäck, fördäck, fyrtornet, biblioteket, pontonen. Vill du dessutom ha tillgång till Djurgårdens stora grönytor så ligger de i direkt anslutning till marinan, allemansrätten gäller.

Fyrskeppet Biskopsudden – Kreativa möten i marin miljö!