Konferens & Event

Fyrskeppet är inte vilken mötesplats som helst, det är en plats som öppnar upp och bjuder in till kreativitet! Med den marina miljön och den naturliga kopplingen till begrepp som havet, fyren, riktning, kompass mm förstärker ni här budskap och kalibrerar era kompasser mot ställda mål.

Ett möte på Fyrskeppet Biskopsudden är något man minns, så koppla era syften och utvecklingstankar med er konferens eller event till upplevelser på Fyrskeppet, så får ni garanterat med er också en ökad effekt in i vardagen!

Fyrskeppet salongen lämpar sig året runt för grupper upp till 40 personer sittande, mingel än fler, allt beroende på upplägg. Kompassrosen i salongens parkett utgör själva navet i anläggningen och härifrån leder du med fördel möten och presentationer. Det rustika salongsbordet kan justeras för sittning mellan 8-24 personer. Presentationsteknik för ljud & bild är integrerat i rummet.

salong med kompass 300x200
Då vi dukar upp ett långbord för middag kan vi förlänga med plats på upp till 40 personer.

Du har också tillgång till att vara utomhus under tak på akterdäck för möten runt bord eller stående mingelyta runt lounge-baren. På bild har vi ett av borden uppställt, vi har ytterligare för totalt upp till 20 personer sittande. Som mingelyta kan ni vara betydligt fler.

akterdäck 300x200
Längst upp i Fyrtornet sitter ni runt ett bord med storslagen utsikt i alla väderstreck. 360 graders utsikt, och 360 graders inkluderande samtal och kreativa möten!

Fyrskeppet tornet

På pontonen har ni tillgång till 240 m2 arrangemangsyta direkt vid vattnet i Stockholms inlopp, vilket är helt unikt! Som standard har vi tält med stora fönster på 160 m2 pontonyta och 80 m2 under bar himmel. Här kan vi justera med tält upp till 240 m2 om så önskas. Sidoväggarna kan öppnas upp helt och hållet.

ponton 300x200
Pontonen arrangeras som ni önskar för de syften ni har med er konferens eller event. För företagskonferensen, produktlanseringen, föreläsningen, seminariet, minimässan mm. Vi samordnar tillsammans upplägget. Det som vi inte har tillgång till kan vi genom våra partners bistå med att hyra in till vad som önskas för arrangemanget.

Mazerati 300x200
Vi har bl a stått som värd för presentation av ny bilmodell Maserati Ghibli, genom företaget Autoropa. Här ser ni när bilen lyfts ombord på pontonen samt när den täcktes av vid presentationen.

Mazerati GIbli 300x150

När ni hyr Pontonen har ni även tillgång till hela anläggningen inkl. Fyrskeppet. Tillsammans har ni då en anläggning för den unika konferensen eller eventet!