Middag i Fyrskeppets salong

Vill ni förstärka upplevelsen, då rekommenderar vi att ni förlänger och avslutar er konferens eller ert kreativa möte med en exklusiv middag i Fyrskeppets salong. Starta med välkomstdrink i baren på akterdäck och sedan avnjuta måltiden i vår vackra salong med utsikt över farleden. Våra partners på cateringsidan levererar alltid till bästa upplevelse och kvalitet. Fullservice med vår serviceinriktade personal.

Du väljer meny, 2- eller 3-rättersmeny alternativt anpassad buffet. Dryck kan ni i form av slutet sällskap alltid ordna med egen alternativt att vi ordnar med förslag och leverans via rekommendationer från våra vin och dryckesexperter anpassat till vald meny, en logistik och hanteringsservice till er med endast ett litet tillägg på inköpspriset.

Kock på plats för en sista touch och maximerad upplevelse!

En populär aktivitet är att genomföra en gemensam matlagningsaktivitet. Dela in er grupp i 3-4 arbetslag som med handledning av professionell kock genomför respektive rätt i menyn, presenterar och serverar. Måltiden avnjutes gemensamt, respektive lag ger sin upplevelse och bedömning av respektive del. Vinnare utses.